Desktop virtualizacija

 

Data Centar

Misli globalno, djeluj lokalno :)

 

Virtualizacija desktopa omogućava tvrtkama da značajno smanje kapitalne i operativne troškove, istovremeno smanjujući složenost upravljanja IT sustavom automatizacijom učestalih poslova.

Jedna od značajnih prednosti virtualizacije nad konvencionalnim načinom ustroja serverske i desktop infrastrukture je značajno smanjenje rizika negativnog utjecaja na poslovanje otkazom opreme.

 

Također virtualizacijom je puno lakše zadovoljiti zakonske i zahtjeve industrije. Operativna efikasnost je znatno bolja, jer se resursi u većoj mjeri mogu iskoristiti i nema više CPU i RAM koji stoje neiskorišteni, tako da uz manju količinu RAM i CPU možemo obavljati sve ono što naše poslovanje zahtjeva.

 

 

 

 

Iskustvo krajnjeg korisnika je na visokoj razini tako da korisnik nije ni svijestan da koristi virtualno računalo. Sve potrebne računalne resurse korisnik dobije iz sigune i pouzdane okoline podatkovnog centra, što znači da jedino o čemu korisnici trebaju brinuti je o svom poslu.

 

Virtualizacijska rješenja u našoj ponudi su dokazana u industriji i koriste ih velike tvrtke koje imaju stroge zahtjeve za pouzdanosti, upravljivosti i funkcionalnosti.