Partneri | Poslovna rješenja

 

Oracle Webcenter Content

 

Oracle WebCenter Content pruža najkompletniju, otvorenu i unificiranu Enterprise Content Management (ECM) platformu – omogućavajući Vam integraciju i implementaciju rješenja s najmanjim ukupnim troškom (TCO). Boljim upravljanjem sa sadržajem, kao strateškom vrijednošću i integracijom sadržaja u poslovne aplikacije i procese, Oracle pomaže smanjiti troškove, povećati efikasnost, smanjiti rizike i stvarati vrijednost s povećanom poslovnom prilagodljivosti i optimiziranim prihodima.

 

Oracle Enterprise Content Management sustav za upravljanje dokumentima je prema procjeni nezavisnih analitičara (Gartner Group, 10. 2011) vodeći svjetski sustav, po svojim mogućnostima i viziji, u segmentu velikih poslovnih organizacija, već dvije godine uzastopno.


Kompetitivne prednosti koje tvrtki pružaju takva rješenja osjećaju se svaki dan u poslovanju kroz brojne uštede i povećanje efikasnosti. Implementacija ORACLE Enterprise Content Management sustava je strateška odluka koja tvrtki može donijeti veliku prednost i dignuti razinu poslovanja u skladu sa svim globalnim standardima na tržištu.