Reference

 

Najveći korisnici naših usluga su tvrtke u financijskom sektoru u koje spadaju neke od najvećih banaka, osiguravateljskih društava i državnih financijskih institucija u Republici Hrvatskoj.

 

Financijski sektor je jedan od najzahtjevnijih sektora gospodarstva po pitanju sigurnosti, pouzdanosti, performansi i kontrole tehnologija koje koriste, tako da je iskustvo i znanje koje smo stekli radom s takvim tvrtkama od neprocjenjive važnosti u našoj suradnji s tvrtkama iz ostalih grana gospodarstva.

 

Neki od realiziranih projekata u financijskim sektorom su:

 

  • Virtualizacija serverske i desktop infrastrukture
  • Implementacija storage sustava i backup rješenja
  • Implementacija disaster recovery rješenja
  • Implementacija sustava nadzora mrežne i serverske infrastrukture
  • Usluga Service deska prema ITIL preporukama koja se pokazala kao jedna od korisniku nezaobilaznih usluga i postala je nezamjenjiva u pružanju potpore poslovanju korisnika.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osim velikih financijskih institucija koje naše usluge uglavnom koriste po projektima, intenzivno surađujemo i s tjelima državne uprave, bolničkim sustavima, tvrtkama koje se bave proizvodnjom i preradom sirovina, kao i mnogim drugim tvrtkama čije je poslovanje manje specifično, a koje su pokazale veliki interes za outsourcingom upravljanja njihovih IT sustava.


Iskustvo i znanje dobiveno u takvom obliku suradnje nam omogućava stalno praćenje i analiziranje ključnih pokazatelja poslovanja naših korisnika i kontinuirano predlaganje unapređenja njihovih IT sustava u svrhu bolje podrške poslovanju.


Nastojimo da naša tvrtka bude prepoznatljiva kroz poboljšanje poslovanja naših korisnika, a najrelevantniji pokazatelj dobro obavljenog posla je zadovoljstvo korisnika.