Partneri | Sigurnost

 
Data Centar

Trend Micro

 

Kao globalni predvodnik u cloud sigurnosti, Trend Micro razvija Internet content sigurnosna rješenja i rješenja za upravljanje prijetnjama koja će radna okruženja učiniti sigurnim za razmjenu digitalnih informacija.

 

Sa preko 20 godina iskustva, Trend Micro je prepoznat kao tržišni predvodnik u području sigurnosti servera, klijenata i cloud infrastrukture. Trend Micro rješenja za zaštitu podataka zaustavljaju prijetnje i štite podatke u fizičkim, virtualnim i cloud okruženjima.

 

 

 
Clavister

Clavister

 

Clavister isporučuje sigurnosna riješenja za mreže za fizičke i virtualne okoline. Njihova mrežna sigurnosna riješenja koriste organizacije po cijelom svijetu, uključujući mobilna i mrežna sigurnosna riješenja za za velike kompanije, pružatelje usluga u oblaku i telko operatere. Njihov portfolio proizvoda pokazuje performanse svjetske klase, fleksibilnost i robusnot.

 

 

 

IBM ISS

 

IBM ISS isporučuje sigurnosna rješenja koja zaustavljaju prijetnje prije samog napada na poslovanje tvrtke, poput IPS, firewall i drugih rješenja za proaktivni nadzor mreže. X-Force istraživački i razvojni tim čini temelj IBM ISS-ovog preventivnog sigurnosnog pristupa Internetu.

 

ISS proizvodi mogu iskoristiti najnaprednije znanje o sigurnosnim prijetnjama i propustima na Internetu te tako osigurati IT infrastrukturu i kontinuitet poslovanja. IBM ISS nudi potpuno integrirana rješenja za stolna i prijenosna računala, servere, mreže i udaljene lokacije.

 

 

IBM
 
Data Centar

BlueCoat

 

Blue Coat Systems, Inc., osnovan je 1996. godine u Sunnyvale-u, Kalifornija, baveći se proxy rješenjima na kojima i danas bazira svoju ponudu.

 

U proteklom nizu godina kvalitetom svojih proizvoda postao je svjetski vodeći proizvođač sigurnosnih rješenja za WAN optimizaciju i zaštitu Gateway-a što potvrđuju i nezavisne istraživačke kuće poput Gartnera, IDC-a i Forrestera.

 

 

 
Data Centar

Cisco IronPort

 

Cisco IronPort e-mail i web sigurnosni proizvodi su proizvodi visokih performansi, laki za korištenje i tenički su inovativni, dizajnirani za sigurnost organizacija raznih veličina.

 

Građeni od temelja i korišteni na gateway-ima nekih od najvažnijih mreža, IronPort proizvodi omogućuju snažnu zaštitu od Internet prijetnji koje krajnji korisnici niti ne osjete.