Partneri | Thin Clients

 

Data Centar

Pano logic

 

Pano Logic je osnovan kako bi odgovorio na rastuće troškove i kompleksnost PC baziranih desktop računala.

 

Pano Logic je iskoristio stručnost i iskustvo svojih zaposlenika da bi dobili novi pogled na to kako konsolidacija desktopa i virtualizacija mogu pružiti Windows desktop korisnicima novu razinu poslovanja, spašavajući IT od prevelike eskalacije troškova i sigurnosti stolnih računala. U osmišljavanju svog rješenja Pano Logic se vodio sljedećim idejama: biti jednostavan, potpun i otvoren.

 

 

 

Data Centar

EVGA

 

Pioniri u proizvodnji grafičkih kartica i raznih računalnih komponenti. Tek nedavno se pojavljuju na tržištu Thin klijenata. Koristeći sve prednosti najnovijih tehnologija poput PcoIP, EVGA se prometnuo u ozbiljnog igrača na ovom segmentu tržišta.

 

 

 

Data Centar

Wyse

 

Globalni predvodnik na tržištu tankih klijenata. Portfolio proizvoda uključuje tanke, zero i cloud PC klijentska rješenja sa naprednim sustavima upravljanja, virtualizacije desktopa, laptopa i mobilnih uređaja nove generacije.

 

Wyse je isporučio preko 20 milijuna uređaja i ima preko 200 milijuna ljudi koji su interakciji sa Wyse-ovim proizvodima svaki dan, omogućujui Wyse-u vodeće privatne, hibridne, javne implementacije u cijelome svijetu.