Partneri | Virtualizacija

 

Data Centar

VMware

 

Globalni predvodnik u virtualizaciji i cloud infrastrukturi, donosi rješenja dokazana u praksi koja ubrzavaju IT smanjujući kompleksnost i omogućujući veću fleksibilnost.

 

Vmware omogućava tvrtkama pristup cloud modelu koji odgovara njihovim jedinstvenim poslovnim zahtjevima. Vmware-ov pristup ubrzava tranziciju prema cloud computingu čuvajući vašu postojeću investiciju, a povećavajući sigurnost i kontrolu.

 

Sa više od 250,000 klijenata i 25,000 partnera, Vmwareova rješenja pomažu organizacijama svih veličina smanjiti troškove, povećati agilnost poslovanja i osigurati slobodu izbora.

 

 

 

Data CentarVeeam

 

Veeam Software, Elite Vmware Technology Alliance partner, razvija inovativna rješenja za upravljanje virtualnom infrastrukturom i zaštitom podataka. Klijenti mogu smanjiti potrošnju, minimizirati rizik i u potpunosti iskoristiti sve mogućnosti virtualizacije sa Veeam-om. Veeam ima preko 30,000 klijenata širom svijeta i trenutno povećava broj novih klijenata sa brzinom rasta oko 1,500 klijenata mjesečno.

 

Besplatni alat tvrtke Veeam FastSCP se koristi od strane 150,000 Vmware profesionalaca i najrasprostranjeniji je alat kojim se pomaže u upravljanju Vmwareom. Danas je Veeam fokusiran na upravljanje Vmwareom, ali najavljena je podrška i za Microsoft Hyper-V.